2009. június 3., szerda

Szines hétköznapok és Darjeeling


Hétköznapjainkat sokmindennek lehet hívni, de unalmasnak tuti nem. A mai reggelem klasszul indult, de aztán dél felé eltörött a mécses, mert ez a vízum-ügy még mindig tart és már baromira elegem van belőle. Szerencsére Einar állja a sarat, és ha pénteken megkapjuk a vízumot, akkor szombaton már megyünk is Izlandra. Izgi.
Este kis teraszi partit tartottunk a Sangam-beli népekkel, jó kis kedélyes hangulatban.
Darjeelingi képeink már jó ideje felkerültek a netre, de mindeddig elfelejtettem megosztani a linket itt a blogon: http://picasaweb.google.com/einarjon/Darjeeling# . Hatalmas élmény volt ott lenni a Himalaya tövében, nagyon szívesen látogatnék el oda még nagyon sokszor. Teljesen különbözött a légkör minden más indiai tájétól, amit eddig láttam. Jó sokat gyalogoltunk ide-oda, és még egy magyar sráccal is összefutottunk Körösi sírjánál.

English Summary
Days have been crazy with trying to get a visa but at least we had a cute party with Sangam folks on our balcony this evening.
Darjeeling pics have long ago been uploaded here: http://picasaweb.google.com/einarjon/Darjeeling, I just forgot to share the link. Amazing place, hope I'll get back there to the Himalayas many times still.
The video features my morning walk to work.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése