2008. február 18., hétfő

Az elso napok

Megerkeztem Sangamba!!! Az utazas eleg siman ment, Reykjavikbol csutortok este indultam, Londonban ejszakaztam a Pax Lodgeban ( a cserkeszlanyok londoni vilagkozpontja), es utamat pentek reggel folytattam India fele a Heathrow-rol. Nem repesek a Heathrow-ert, de nem volt semmi gaz vele, sot, teljesen gordulekenyen ment a dolog. Jet Airways-zel repultem Mumbaiba, es most csinalok egy kis reklamot ennek a legitarsasagnak, mert hihetetlen jo volt a kiszolgalas. Mikor megerkeztem Mumbaiba, ott mar ejjel egy volt. A szokasos adminisztracio utan sikeresen megtalaltam a taxisoforomoet, aki 4 ora alatt hipergyorsan Puneba szallitott. Szoval hajnali 5 korul mar itt is voltam Sangamban, es meg a csomagom is epsegben megerkezett :-)

Az elso napot alvassal toltottem, este pedig egy klassz vacsival egy helyi etteremben kolleganoim tarsasagaban. Masnap egy amerikai lannyal felfedeztuk az ovarost, mondanom se kell, csomo mindent osszevasaroltunk. Megvettem eletem elso punjabi ruhajat, baromira tetszik, es csutortokon mar meg is kapom a szabotol (itt az a modi, hogy a ravalo anyagot veszed meg, amit egy szabo meretre igazit). Ez strategiai fontossagu ruhadarab, mert jol szellozik de mindent takar, szoval a mostani 33 fokban egyre fontosabb, mert juniusig folyamatosan emelkedni fog a homerseklet, kb 45 fokig, amikor is megerkezik a monszun.

Talaltunk egy faiskolat is, aminek nagyon orultem, es egybol beszereztem egy Aloe Verat :-)

Ma volt az elso munkanapom, nagyon izgi, legtobb idomet az onkentesekkel toltottem es veluk egyutt surogtem-forogtam. Most nagy a hajtas, mert szerdan egy tiznapos turnust fogadunk, mar nagyon varom.

Sajnos nem tudok az emailjeimre valaszolni, mert erre a blogra is most mar masfel orat vartam, hogy bejelentkezzek es tudjak irni. Kicsit lassu az internetunk :-) Mindenkit puszilok szeretettel!

1 megjegyzés:

  1. Szia Eszter!
    A te panjabit is csörög? Pannié mindenkinek nagyon tetszett!
    Jó aloe vera nevelgetést és turnus fogadást!
    Tökre jó, csomó olyat írsz, amit van mihez kapcsolnom, mivel volt ez az indiai estünk!
    Sok szeretettel gondolok rád Emlékezés Napján (is)

    Zsófi

    VálaszTörlés