2008. február 12., kedd

Miért éppen India?

Abszolút nem azért, mert India. Persze menő, nem? Friss mangó, szines kelmék, meg hideg kókuszlé egyenest a dióból, reklám árakon...

Igazából a munka tetszett nagyon, pont rám van szabva: rengeteg emberrel dolgozhatok együtt a világ minden tájáról, tök izgalmas dolgokat. A kedvencem a kirándulós program, amelynek keretében a Mumbai és Pune között húzódó Ghat hegységbe megyünk novemberben, és a szabad ég alatt alszunk.
A munkám egyébként nagyon sokrétű, néha számítógép előtt ülős, de legtöbbször izgő-mozgós. Pl. lesz 4 önkéntesem, akiknek a képzéséért, munkájáért felelek, plusz kb 5 másik önkéntes, akiknek a helyi iskolákban, ovikban és egyéb intézményekben végzett munkáját segíthetem. Nem gyönyörű?

Mindeközben annyi nyelven tanulhatok, amennyi csak belémfér. Maharashtrában a marati nevű ékes nyelvet használják, de hindivel simán el lehet lenni. Persze az angollal is el lehet lenni, de mi a poén abban, ha valaki Indiában angolul beszél?!

Einarral összeállítottunk egy rövid kis bemutatót, ami remélem, kedvet ébreszt ehhez a hihetetlenül változatos országhoz.

1 megjegyzés:

  1. Szia Eszter!
    Én lelkes blogolvasód lettem, remélem, hogy gyakran írsz és küldesz majd képeket.
    Bízom benne, hogy élezed a beilleszkedést és nagyon jó emlékezés napi programhetet kívánok neked!
    SOk szeretettel, Zsófi

    UI, remélem mi is tanulhatunk majd tőled maratiul

    VálaszTörlés