2009. április 26., vasárnap

Netfüggők a függőágyban


Ma már zsinór nélkül szörfözünk a világhálón! Négynapos vezetékes kapcsolat után világos volt, hogy a békés házasság és a vezetékes net nem összeegyeztethető dolgok, mivel két laptopunk van, de csak egy netzsinórunk. Ráadásul Izlandon tegnap volt parlmenti választás, aminek minden lépését mindketten követni akartuk, persze a saját gépünkön. Úgyhogy most már zsinór nélküli netünk is van, ami a teraszon is kitűnően működik és mindketten egyszerre tudjuk hasznáni- skypeolhatunk a függőágyból a nappaliba!
Az izlandi választások a mi szempontunkból jól sikerültek, reméljük, elindulnak változások az Euró meg az olcsóbb kormányzás felé. Remélem, a "nem feltétlenül minden külföldi tökhülye" mozgalom is életre kel.

A hétvégénk tervek nélkül indult, de aztán jól besűrült: lett egy új galambpárunk, akik az előző galambok fészkét hasznosítják újra. Sokkal félénkebbnek tűnnek, mint az előző páros, így elég stresszes hétvégét okoztunk nekik, mivel jó sokat voltunk itton. Már tojtak is egyet.
Vettem a szomszédban egy napszárította tehénlepényt 5 rúpiáért (25 Ft) a virágaimnak, nagyon kényelmes, hogy a szomszédban van a tehénlepény szárító. Itt ezt egyébként a konyhapadló burkolására vagy télen tüzelésre használják hagyományos házikókba. Nálunk márványpadló van a konyhában, de bárcsak tehénlepény lenne, mert az szuperül beszívja a kilögybölt folyadékot és nagyon kényelmes rajta állni. Remélem, a virágaimnak bejön a tehéntrágya.
Alkottunk is: a neoncsöves lámpáinkat kézzel mártott papírból meg egy hímzőkeretből eszkábált lámpabúrával borítottuk be, amitől most sokkal szebb fényt adnak.

Ünnepeltünk is, mert ápr. 21-én volt öt éve, hogy Einarral megismerkedtünk. Hogy repül az idő!

Ma este egy könyvesboltban lemezbemutató volt, egy klassz zenekar lépett fel: Swarathma. Az egyik tag elektromos és akusztikus hegedűn is játszott, az akusztikusat még pengette is. Nagyon szuper volt, meg is vettük a CD-jüket. Ez a honlapjuk (a kopasz srác a hegedűs, Sanjeev) www.swarathma.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése