2008. december 8., hétfő

AngliábanUtálok Európába jönni, mert hosszú, drága, macerás és csak összekavar. Persze most karácsony előtt klassz körbenézni, meg fölszedni egy kis karácsonyi hangulatot.

A múlt hetet Londonban töltöttem munkával, baromi klassz volt végre találkozni kollégákkal, akikről korábban azt sem tudtam, hogy fiúk-e vagy lányok, de mostanra tökre jóban vagyunk. A hétvégét pedig Helgiéknél töltöm, ami szuperjól telik. Vonattal érkeztem Londonból, és nagyon tetszett, hogy ingyenes wireless van a vonaton, hihetetlen... 
A főműsorszám az immár egyéves Iðunn, aki csupa mosoly és kacagás. Voltunk vele sétálni, meg fürdettünk, és csináltam néhány család-fotót nekik, nagyon édesek. Iðunn kapott tőlünk egy dinoszauruszt (a képen), aminek szerencsére nagyon örült. Helgi és Una fantasztikus szülők, Iðunnke pedig egy klassz könnyen kezelhető gyermek, szóval nagyon ütősek hármasban.

Sikerült egyenesbe jönnöm Einar karácsonyi ajándékával is, és beszereztem egy hipiszupi mangóvágót, amivel majd a mangószezonban hódítok (május-június). Egyelőre az eperszezon jön, amit már nagyon várok! Holnap indulok is vissza Punebe, aminek már épp ideje, mert megérkezett az új matracunk és végre ki van festve-takarítva a lakás is. Einar mondja, hogy esténként olyan hideg van, hogy pulcsit meg zoknit kell hordani. Furcsa lesz.

1 megjegyzés: