2008. október 16., csütörtök

Hindu istenek és istennők


A napokban életem a hinduizmus körül forog, mivel éppen ebben a témában tartunk egy tíznapos programot. Nagyon izgi, az új önkénteseimmel ez az első programunk, és már most messze túlszárnyalják a régi önkénteseket - ami egyébként nem túl nehéz, de azért mégiscsak megérdemlik a dicséretet. A képen azt a pillanatot kaptuk el, amikor hindu isteneknek és istennőknek öltöztünk tudásszomjas résztvevőink kedvéért.
Fent jobbról: Brahma kosztümben az ír Jemma, mellette felesége Saraswati (alias Maddie Venezuelából). Az alsó sort én nyitom Shivaként, mellettem Parvati alias Kim az USA-ból, majd Vishnunak öltözve a walesi Sarah az indiai Priyankával Laxmiként, és végül az elefánt fejű Ganesh, akit Lauren (UK) testesít meg. 

Mostanában egyébként bazi meleg van, itt az októberi nyár és a kígyószezon. Vadul potyognak a pálmafák 3o kgs levelei és a kókuszdiók is, úgyhogy mostanában kész életveszély a kertben sétálni. Amikor ez a kép készült, akkor is ott ült mellettünk a kígyófogó csávó, de sajnos nem sikerült megfognia a kígyónkat, de legalább kevesebb lesz így a patkányunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése